Excelleren in vrouwelijk leiderschap

Jij Op Scherp Leiderschaps-programma

Boek nu een kennismaking

Excelleren in vrouwelijk leiderschap

Jij Op Scherp Leiderschaps-programma

Boek nu een kennismaking

In 9 maanden naar een sterke leider met een succesvol team!

Je wilt:

 • Sterker in je leiderschapsschoenen staan.
 • Dat de samenwerking met je team soepeler verloopt.
 • Je comfortabel voelen in je rol als manager of leider.
 • Dat veranderingen makkelijker doorgevoerd kunnen worden.
 • Af van de negativiteit binnen je team en/of naar jou toe.
 • Elkaar binnen het team versterken.

Je voelt aan alles dat dit het moment is om stappen te zetten.

Jouw winst:

 • Begrijp je beter wat voor effect jij hebt op je team. Je leert daarop te anticiperen.
 • Ben je een betere leider die het beste uit haar team haalt. 
 • Is er meer vertrouwen in je kwaliteiten en sta je er.
 • Heb je meer inzicht in hoe jouw team werkt en reageert op invloeden en gebeurtenissen binnen en buiten het team.
 • Is er een betere band met je teamleden.
 • Werk je efficiënter. 
Vraag nu aan

Jij krijgt: 

1-op-1-sessies

Elke maand hebben wij een live 1-op-1 coachsessie op locatie. In deze sessies gaan we dieper in op wat jij nodig hebt om inzichten te krijgen, patronen te doorbreken, nieuw gedrag aan te leren en vervolgens te groeien naar de leider die jij wilt zijn.

We duiken in de onderwerpen die jij belangrijk vindt en waar je voor staat als leider.

Reflectie met feedback

Elke week stel ik jou dezelfde vragen. Hierdoor kun je reflecteren op wat je doet en hoe je je ontwikkelt. Waar sta je? Wat speelt er? Wat doe je wel/niet? Welke keuzes maak je? Door de vragen sta je bewust stil bij de stappen die je zet en de koers die je wilt zetten.

Met mijn feedback kun je weer verder. Zo blijf je scherp, in beweging en zet je effectieve stappen in je groei en ontwikkeling. 

Teamsessies

Ik observeer tijdens een werkoverleg en koppel terug wat het effect is van jouw gedrag als leider op de groep. 

We houden samen een teamsessie om een ontwikkelplan en strategie te bedenken hoe je elkaar scherp houdt en in beweging blijft. 

Vervolgens komt er een borgsessie waarbij je samen met het team jullie waarden en principes vastlegt in een meerjarenplan.

Er zijn drie fases in het coachingstraject:

1.

Jouw fundament:

Wat is belangrijk voor jou en waar sta je voor? Een individuele ontdekkingstocht die iedere leider aan zou moeten gaan, waarbij je ontdekt wat en wie jij wilt zijn als leider. 

2.

Persoonlijk leiderschap:

Zie dit als een functionele testfase. We oefenen nieuw gedrag en ontdekken welk effect dit heeft op jou als leider en op je team.

3.

Het team: 

Zonder team geen leider. Je leert wat jouw team nodig heeft om te groeien en hoe je jouw team leidt door de verschillende fases van teamontwikkeling.

Deze mensen gingen je voor:

Judith van Nimwegen
(Ondernemer)
 

Ik had nog maar weinig plezier in het runnen van mijn bedrijf. Claudia heeft mij geleerd te kijken vanuit een ander vertrek punt, en daarvandaan ook te handelen. Ik ben minder gaan pleasen, meer richting gaan geven vanuit mijn hart en vanuit mijn gevoel en zelfs ook meer hulp gaan aanvaarden! Ik heb inmiddels weer veel plezier in wat ik doe, heb personeel aangenomen om mij te versterken en mijn bedrijf is groeiende.

Annick Beekmans
(Rabobank)

Met slechts één observatie heeft Claudia een ontzettend scherp advies neergezet richting mij en mijn team. Haar observatie is objectief omschreven en in haar conclusies weet zij mooi haar gevoel te verwoorden en haar advies te doseren. Hiermee heeft ze het team op scherp gezet en geholpen de volgende stap te zetten naar groei en ontwikkeling.

Marinka Lith
(Ronald McDonald Kinderfonds)
 

Ik kijk met veel enthousiasme terug op mijn coaching traject met Claudia. Het heeft veel opgeleverd. Door het traject heb ik weer een boost gekregen en gerealiseerd welke stappen ik wilde maken in mijn loopbaan. Met als resultaat een nieuwe functie binnen het bedrijf waar ik werkzaam ben.

Excelleren in vrouwelijk leiderschap
‘Logisch dat ik tien jaar geleden startte als coach.’

Mijn vader was trambestuurder in Den Haag. Regelmatig reisden mensen met mijn vader mee helemaal tot aan het einde van de lijn, om dan lekker met hem een bakkie koffie te doen. Voor een praatje, een moment van oprechte verbinding of soms wat advies. Mijn vader is een verbinder en dat ben ik ook. Mensen komen als vanzelf naar mij voor advies, een praatje, een moment van oprechte verbinding en om te reflecteren. Het was dan ook niet meer dan logisch dat ik tien jaar geleden startte als coach.

Plan nu een gratis kennismakingsgesprek om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.